SNS: Sastav GIK u skladu sa zakonom Tanjug

Objavljeno: 10.01.2018. 19:31 Izmenjeno: 10.01.2018. 19:31

Sastav Gradske izborne komisije u skladu je sa zakonom, odslikava pravo stanje odborničkih grupa, saopštila je večeras Srpska napredna stranka, u odgovor na primedbe Pokreta slobodnih građana da je izborom članova GIK prekršen Zakon o lokalnim izborima.

PSG je ranije popodne optužio Srpsku naprednu stranku da je „sebi izglasala“ većinu članova u Gradskoj komisiji, u čijem se sastavu, kako navode, od danas nalaze predsednik i devet članova iz redova SNS.

Iz SNS-a odgovaraju da Saša Janković „lažima i manipulacijom traži izgovor za sopstveni izborni fijasko“, te da sastav GIK oslikava pravo stanje odborničkih grupa.

„SNS kao i do sada radi sve u skladu sa Zakonima Srbije, sastav GIK-a oslikava pravo stanje odborničkih grupa u gradskom parlamentu, te u skladu sa tim SNS ima sedam članova i predsednika, DS tri člana, SPS dva, PUPS jednog, Šapić jednog i Samostalni DSS jednog“, navodi se u saopštenju SNS.

Kako kažu, jedini cilj Jankovića, Ðilasa, Šapića, Miškovića, Limuna i Jeremića jeste „još jedno pljačkanje Beograda i građana, a jedina borba koju vode je – za fotelju“.

Dodaju, da SNS voli Beograd i brine o svim građanima, te da je u gradu za prethodne tri i po godine izgrađeno više od 550 kilometara asfalta, 396 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže, uređeno više od 200 fasada…

„Svakodnevno se privlače strane investicije i otvaraju nova radna mesta, jer je za SNS Beograd i interes Beograđana jedino važan“, zaključuju u SNS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana