SNS o kampanji protiv Ane Brnabić Studio B

Objavljeno: 20.01.2022. 16:04 Izmenjeno: 20.01.2022. 19:09

Izbori su vrlo blizu, a politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke hrabri ljude da se svim srcem bore za svoju zemlju i svoj narod, jer je Srbija za Aleksandra Vučića, ali i za sve nas u Srpskoj naprednoj stranci, iznad svega.

Skandalozan film koji je emitovan na televiziji pod kontrolom Dragana Đilasa samo je nastavak morbidne kampanje protiv svakog ko stoji uz Aleksandra Vučića i ne boji se da kaže istinu o lopovlucima i manifetlucima režima DS.

Ovaj put tema je bila Ana Brnabić, ali metoda je ista – što više laži, izmišljotina, budalaština, gadosti, a sve sa ciljem da se ta osoba do te mere satanizuje da se dovede u pitanje smisao njenog postojanja uopšte. Kao po običaju sagovornici u ovakvom formatu su gori od najgorih, dokazani prevaranti, lažovi koji svojom pojavom nekima izazivaju podsmeh, a nekima čak i mučninu.

Količina mržnje koja raste iz dana u dan odraz su njihove nemoći, a ovaj put su je usmerili na ženu koja ima hrabrosti da im se suprotstavi, ali i da brani interese građana na svakom mestu. Jedini greh Ane Brnabić je što se zajedno, rame uz rame sa Aleksandrom Vučićem, svakoga dana bori za bolje surta Srbije. Dragan Đilas i njegove satrape se  ne mogu pomiriti sa tim i zato su njihovi napadi sve ekstremniji. Ipak, ne mogu da shvate da ovakvim gadostima ne mogu i neće obeshrabriti Anu Brnabić, kao što nisu ni Aleksandra Vučića iako su napadali i njegove roditenje, brata i decu.

Žalosno je što će i ovaj put neme ostati mnogobrojne nevladine organizacije i pojedinci koji se navodno bore za ljudska prava, kao što su ćutali i svaki put kada su satanizovali predsednika Vučića i njegovu porodicu. Uveren sam da će ovi očajnički potezi samo još više motivisati Anu Brnabić da se još snažnije bori za Srbiju i sve njene građane.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana