Šabac:Konstituisana skupština, gradonačelnik Aleksandar Pajić Tanjug, RTS

Objavljeno: 22.10.2020. 12:27 Izmenjeno: 22.10.2020. 20:59

U Šapcu je, četiri meseca posle izbora i tri kruga glasanja, konstituisana gradska skupština. Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je konstituisana Skupština grada, čime je, kako navode, okončana višemesečna izborna agonija, a izborni proces završen u skladu sa zakonom.

Većinu u gradskom parlamentu ima SNS sa 37 odbornika, a sa koalicionim partnerima imaju skoro dvotrećinsku većinu, javlja RTS.

Za predsednika Skupštine grada izabran je Nemanja Pajić, a novi gradonačelnik Šapca je Aleksandar Pajić.

 

SNS: Šabac od danas ima novu i bolju budućnost

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je konstituisana Skupština grada, čime je, kako navode, okončana višemesečna izborna agonija, a izborni proces završen u skladu sa zakonom.

Izborom gradonačelnika dr Aleksandra Pajića i njegovog zamenika Blaže Kneževića stvoreni su uslovi za početak ubrzanog razvoja grada i otvorena šansa da Šabac postane grad budućnosti, navode u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

„Najvažnije je da je, uprkos brojnim opstrukcijama prethodne vlasti, uvažena izborna volja građana koji su poverenje ukazali Srpskoj naprednoj stranci. Više od 30 hiljada glasova Šapčana obavezuje nas na predan i odgovoran rad, koji je naš put ka boljem životu svih naših sugrađana. Sa koalicionim partnerima imamo stabilnu skupštinsku većinu koja garantuje saglasnost o svim, za Šapčane, važnim pitanjima kojima ćemo se baviti na korist svih građana“, poručuje SNS Šapca, te zaključuje da od danas Šabac ima novu i bolju budućnost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana