RADOVI U NASELJU BUSIJE

Objavljeno: 02.04.2024. 17:12 Izmenjeno: 02.04.2024. 17:13

U naselju Busije počinju radovi na asfaltiranju i uređenju Ulice prote Jeftimija Ivanovića, na delu od Zemunske do ulice Mojsija Lazarevića u dužini od 800 metara.   Tokom radova, koji će trajati do 1. juna doći će i do promene u radu linije 702.   U prvoj fazi radova, do 1. maja vozila sa linije […]

U naselju Busije počinju radovi na asfaltiranju i uređenju Ulice prote Jeftimija Ivanovića, na delu od Zemunske do ulice Mojsija Lazarevića u dužini od 800 metara.

 

Tokom radova, koji će trajati do 1. juna doći će i do promene u radu linije 702.

 

U prvoj fazi radova, do 1. maja vozila sa linije 702 u smeru ka okretnici “Batajnica – Železnička stanica“ saobraćaće ulicama Bovanskom, Mojsija Lazarevića, Dr Đorđa Šuice, Zemunskom i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru ići redovnom trasom.

 

Druga faza radova, od 2. maja do 1. juna, podrazumeva zatvaranje leve saobraćajne trake, gledano u smeru ka Zemunskoj ulici, zbog čega će vozila sa linije 702 u smeru ka okretnici “Busije“ saobraćati ulicama Zemunskom, Dr Đorđa Šuice, Trandafila Duke i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

 

Na izmenjenom delu trase doći će i do ukidanja pojedinih stajališta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana