Radno vreme „Parking servisa“tokom Praznika rada studio b

Objavljeno: 27.04.2023. 10:16 Izmenjeno: 03.05.2023. 09:53

JKP „Parking servis” obaveštava korisnike svojih usluga da, zbog obeležavanja Praznika rada, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada u ponedeljak i utorak, 1. i 2. maja 2023. godine. U istom periodu, shodno Propisu o radu u dane državnog praznika, biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska br. 31, Mileševska br. […]

JKP „Parking servis” obaveštava korisnike svojih usluga da, zbog obeležavanja Praznika rada, neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada u ponedeljak i utorak, 1. i 2. maja 2023. godine. U istom periodu, shodno Propisu o radu u dane državnog praznika, biće zatvorene i poslovnice Korisničkog servisa u ulicama Takovska br. 31, Mileševska br. 51 i Bulevaru Milutina Milankovića br. 134g.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta tokom predstojećeg praznika biće neprekidno otvoreni i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za eksploataciju vozila.

Naplata i kontrola parkiranja počinje posle prvomajskog praznika, od srede, 3. maja 2023. godine, kada sa radom počinju i poslovnice Korisničkog servisa.

JKP „Parking servis“ korisnicima svojih usluga i stanovnicima Beograda čestita predstojeći praznik.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 21°C

-

Nedelja
Malo i umereno oblačno

Max: 26°C
Min: 17°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana