Putevi BG:Rekonstrukcija Skadarlije još nije završena Studio B

Objavljeno: 02.10.2019. 14:29 Izmenjeno: 02.10.2019. 14:29

Slaviša Živković, direktor JP Putevi Beograda ocenio je da je „Neverovatno  koliko je TV N1 slagala u jučerašnjem prilogu o Skadarliji.  

Ova televizija je u prilogu o Skadarliji snimala kaldrmu postavljenu 1967. godine predstavljajući je kao novu!? Da su se malo raspitali saznali bi recimo da se Skadarlija rekonstruiše u pet faza a da su do sada urađene tri, navodi Živković.

Zamenjena je kaldrma u delu Skadarske od Strahinjića Bana do Gospodar Jevremove u prvoj fazi, pa od Simine do Despota Stefana u drugoj fazi da bi bila zatvorena ulica Strahinjića Bana, od Francuske do Skadarske i pretvorena u trg a uređena Skadarska, od Strahinjića Bana do Džordža Vašingtona u trećoj fazi. To je urađeno. U aprilu naredne godine počinje rekonstrukcija kaldrme od Simine do Gospodar Jevremove kao i trotoara od Gospodar Jevremove do Strahinjića Bana i to je četvrta faza. Na jesen naredne godine, u petoj fazi, biće rekonstruisana i pretvorena u pešačku ulicu Gospodar Jevremova od Francuske do Skadarske.  Ove faze rekonstrukcije su dogovorene sa ugostiteljima kako bi se Skadarlija uređivala a oni mogli da rade. Tokom 2020. i 2021. godine biće uređene fasade u Skadarskoj ulici.  Da je novinar ove televizije sve ovo proverio ne bi N1 juče lagao. Ali šta da očekujemo od televizije koja je svojevremeno izmišljala da je Skadarlija asfaltirana, ocenjuje direktor Puteva Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 14°C

Slaba kiša

Sreda
Moguća kiša

Max: 17°C
Min: 13°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana