Prostor kod Paviljona najpogodniji za Festival knjiga Studio B

Objavljeno: 28.09.2020. 13:36 Izmenjeno: 29.09.2020. 11:50

Ukoliko epidemiološki uslovi ostanu ovakvi, BEMUS će biti održan u novembru, a Džez festival u decembru, najavljuje za Studio B gradski sekretar za kulturu Ivan Karl i ističe da Festival knjige koji bi u oktobru trebalo da bude održan na Kalemegdanu nije zamena za sajam knjiga.

Prostor kod Paviljona Cvijeta Zuzorić je najpogodniji za održavanje manifestacije posvećene knjizi, rekao je gradski sekretar za kulturu Ivan Karl.

Razgovor sa izdavačima se odvija, a do njih je da se dogovore i kažu nam kada bi im naviše odgovaralo da se manifestacija održi tokom oktobra, ističe on. Još uvek nije poznato koliko dana bi taj festival trajao.

Karl je podsetio da je oktobar uvek bio mesec sa najvećim brojem manifestacija iz oblasti kulture. Od Radosti Evrope, BEMUS-a i Džez festivala, do Sajma knjiga. BEMUS je pomeren na novembar, a Džez festival za decembar, kaže on.

Karl je rekao da je slogan sledećeg festa “Povratak u Budućnost” i još jednom najavio da će za jubilarni Fest 2022. biti digitalizovana kompletna arhiva svih festivala do sada.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana