Dani Voždovca i slava opštine Beoinfo

Objavljeno: 10.12.2017. 14:46 Izmenjeno: 10.12.2017. 16:17

Gradska opština Voždovac obeležiće Dane Voždovca i proslaviti slavu Svetog Andreja Prvozvanog od 11. do 13. decembra humanitarnom utakmicom i bogatim kulturno – umetničkim programom, saopštavaju iz ove opštine.

Manifestacija će započeti u ponedeljak, 11. decembra u 10 sati, izložbom „Dela a ne reči”, koju će u „Šumicama” otvoriti predsednik opštine Aleksandar Savić.

Istog dana u sportskoj sali u  „Šumicama”, od 17.30 odigraće se Humanitarni košarkaški turnir Voždovac – Grad Beograd za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj”.

Odbornici Skupštine opštine Voždovac odrekli su se svoje nadoknade za rad na Svečanoj sednici i iznos od 275.000 dinara doniraće Domu „Jovan Jovanović Zmaj”.

U utorak, 12. decembra program je posvećen najmlađim  Voždovčanima za koje će, u „Šumicama” od 10 do 12 časova, biti priređen muzički šou. Za 14 sati zakazana je svečana sednica Skupštine opštine Voždovac, kada će Povelja zaslužni građanin, za dostignuće u oblasti sporta biti dodeljena Tanji Petrović. Od 17 časova je program za učenike osnovnih škola, a od 21 sat – koncert starogradskih i domaćih hitova.

Proslava slave opštine Voždovac – Sveti Andrej Prvozvani započeće u sredu, 13. decembra, svetom arhijerejskom liturgijom u crkvi Preobraženja Gospodnjeg (Kruševačka bb) u 9 časova, nakon čega će u 10 časova krenuti litija do zgrade Gradske opštine Voždovac, gde će uz prisustvo gostiju biti prerezan slavski kolač.

One Response to “Dani Voždovca i slava opštine”

  1. duki каже:

    Poštovani,
    stalno se sa nečim hvalite a mi gradjani ne vidimo da li vVi i mi govorimo o istom gradu. Vi kao da pričate o Parizu il Londonu a mi o prljavom, raskopanom ruglu od Voždovca. Neka predsednik sa svojom stranačkom braćom prošeta malo ulicama i trotoarima pa će videti samo ispucale trotoare i rupe na sve strane. O prljavštini i ne potkresanom šiblju i da ne pričamo i djubretu na sve strane. Kad ste zasadili neko novo drvo a dozvoljavate seču na veliko. Nemate sa čim da se hvalite , uostalom pustite da Vas drugi havale a ne sami sebe
    Pozdravljam Vas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana