Pregledi u GAK Narodni front novom ultrazvučnom sondom Studio B

Objavljeno: 09.07.2018. 13:53 Izmenjeno: 10.07.2018. 10:22

Pregledi u porodilištu Narodni front od sada će se raditi sa novom ultrazvučnom sondom koju je doniralo JKP „Parking servis„ u akciji „ Bebi parking mesto“.

U porodilištu u kome se godišnje obavi  oko 10.000 pregleda sa novom ultrazvučnom sondom biće mnogo pouzdaniji i brži.

Lekari ističu da je medicinske aparate neophodno menjati na svakih deset godina pa i češće jer nova tehnologija danas pruža mnogo pouzdanije preglede i rano otkrivanje anomalija.

Nova ultrazvučna sonda bila je preko potrebna lekarima u Narodnom frontu a donacija Parking servisa je kažu stigla u pravo vreme.

Načelnik ginekologije profesor doktor Aleksandar Jurišić kaže da svi ultrazvučni aparati sa kojima rade imaju svoj vek trajanja i da je zato neophodno obnavljati mediciske aparate  koji su danas daleko precizniji i pouzdaniji.

Kako ističe, sa novom ultrazvučnom sondom dijagnoze su pouzdanije i brže, a pacijenti imaju mnogo prijatniji i kvalitetniji pregled.

Kako kažu lekari nova tehnologija osim preciznih podataka pruža i mogućnost ranog otkrivanja anomalija. Ako se uzme u obzir da je prosečna starost aparata  više od jedne decenije sa kojima se godišnje pregleda oko 10.000 pacijenata, za lekare u Narodnom frontu savaka donacija nove medicinske opreme je značajna. Zato apeluju na sve koji imaju dovoljno sluha da se  kao Parking servis odazovu i doniraju nešto od medicinske opreme koja je  neophodna toj ustanovi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana