Predsednik  Vučić sastao se sa Patricijom Lips instagram

Objavljeno: 29.04.2024. 12:34 Izmenjeno: 02.05.2024. 14:45

Sa @patricia.lips.mdb otvoreno o svim pitanjima koja trenutno opterećuju inače odlične odnose Srbije i Nemačke, kao i o jačanju saradnje u brojnim oblastima, napisao je Predsednik na Instagramu. Pojasnio sam pozicije Srbije o zajedničkim temama od interesa i istakao privrženost naše zemlje #EU integracijama, kao i daljem snaženju ekonomskih i bilateralnih odnosa sa Nemačkom, o čemu sam […]

Sa @patricia.lips.mdb otvoreno o svim pitanjima koja trenutno opterećuju inače odlične odnose Srbije i Nemačke, kao i o jačanju saradnje u brojnim oblastima, napisao je Predsednik na Instagramu.

Pojasnio sam pozicije Srbije o zajedničkim temama od interesa i istakao privrženost naše zemlje #EU integracijama, kao i daljem snaženju ekonomskih i bilateralnih odnosa sa Nemačkom, o čemu sam imao odlične razgovore sa Fridrihom Mercom, predsednikom CSU u Minhenu, kao i sa premijerom Bavarske Markusom Zederom prilikom njegove nedavne posete našoj zemlji.

Svakako, među temama su bile i reforme u svim oblastima od značaja za evropski put Srbije, a posebno u domenima vladavine prava i unapređenja demokratskih procesa, kojima je Srbija iskreno posvećena.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 23°C

Pretežno oblačno

Ponedeljak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 27°C
Min: 18°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana