Predsednik Vučić ima punu podrsku SPS-a na sastancima koji mu predstoje studio b

Objavljeno: 26.02.2023. 16:01 Izmenjeno: 26.02.2023. 16:01

Duboko verujemo da ce on učiniti sve da zaštiti srpski narod na KiM i da posustajanje i predaja nije opcija. Srbija je jedna a političkih partija i politikanata je mnogo.

U Srbiji kvazi opozicija koja sebe naziva proevropskom nije svesna koliko predsednika Aleksandra Vučića i Srbiju očekuje veoma težak dan u Briselu. Trebalo bi da se konačno osveste i prestanu da gledaju samo ko je vlast a ko opozicija kada su u pitanju nacionalni i državni interesi i da po tom pitanju ne sme  biti dileme, da je Srbija pre svega iznad svega ,pa i iznad njihovih poziva za jurišanje na predsedništvo i na proteste, misleći da se bez izbora moći doći na vlast. Ovako frustrirana opozicija i opsednuta Aleksandrom Vučićem bez ikakve politike sebe naziva patriotama, a njihov patriotizam svodi se samo na mržnju i nasilje.
Predsednik Vučić  ima punu podrsku SPS-a na sastancima koji mu predstoje ,kao  ozbiljne političke partije koja prepoznaje napore i težinu njegove pozicije u borbi za nacionalne i državne interese. Mi iz SPS-a pruzamo punu podrsku za odluke koje će biti donete jer čvrsto verujemo da će svaka biti u interesu gradjana Srbije, jer od Aleksandra Vučica  nema boljeg državnika i zastupnika naših drzavnih i nacionalnih pitanja. Duboko verujemo da ce on učiniti sve da zaštiti srpski narod na KiM i da posustajanje i predaja nije opcija. Srbija je jedna a političkih partija i politikanata je mnogo. Živela Srbija i budimo na njenoj strani. Oladite malo svoje nasilje, nerealne apetite i kritike vlasti koje iz dosade iznosite, jer da imate svoj program i ikakvo resenje  za situaciju u kojoj smo, ne bi vam bilo dosadno, moja je poruka za ove lažne proevrposke opozicionare.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana