Predsednik Vučić i premijer Vučević položili su cveće na mestu ubistva u Duboni i Malom Orašju instagram

Objavljeno: 04.05.2024. 09:42 Izmenjeno: 06.05.2024. 11:21

Zajedno sa predsednikom Vlade @milosvucevic polažem cveće na mestu na kojem su surovo prekinuti životi Milana, Kristine i Dalibora, a sa njima i sva radost i nadanja njihovih roditelja. Kuće ugašene i zavijene u crno, delo su zla koje nije znalo ni za milost, ni za stid, ni za ljubav. I ovaj zločin ostavio je duboku ranu […]

Zajedno sa predsednikom Vlade @milosvucevic polažem cveće na mestu na kojem su surovo prekinuti životi Milana, Kristine i Dalibora, a sa njima i sva radost i nadanja njihovih roditelja. Kuće ugašene i zavijene u crno, delo su zla koje nije znalo ni za milost, ni za stid, ni za ljubav.

I ovaj zločin ostavio je duboku ranu na duši cele Srbije, koja i danas stoji nema pred užasom koji nas je sve zadesio, ali i ujedinio sve dobre ljude naše zemlje u nameri da se svim snagama izborimo za društvo u kojem se ovakva tragedija ne sme ponoviti.

Neka počivaju u miru, napisao je Predsednik na Instagramu.,posle posete Duboni i Malom Orašju.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević položili su cveće u spomen-parku u Malom Orašju na mestu ubistva Nemanje Stevanovića, Lazara Milovanovića, Marka Mitrovića, Aleksandra Milovanovića, Nikole Milića i Petra Mitrovića.

Sa najdubljim pijetetom odajem poštu nevinim žrtvama bezumnog pohoda koji je iza sebe ostavio očaj, tugu i pustoš.

Kao roditelj, osećam ogroman bol zbog izgubljenih života i delim patnju porodica koje su ostale bez najvrednijeg blaga, bez svoje dece.

Kao predsednik, obećavam da država neće dozvoliti zločin bez kazne, pobedu zla nad pravdom i zverstva nad čovečnošću.

Predsednik Vlade Miloš Vučević položio je cveće zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem na mesta masovnih ubistva u Duboni i Malom Orašju i tom prilikom je poručio da Srbija nikada neće zaboraviti ubijene u tom masakru, koji se dogodio 4. maja prošle godine. „Danas, na Veliku subotu, navršilo se tačno godinu dana od masakra u Malom Orašju i Duboni. U Duboni su ubijeni Milan, Kristina i Dalibor. Zatim su, iz ruku istog ubice, u Malom Orašju hicima ustreljeni Nemanja, Lazar, Marko, Aleksandar i Nikola. Srbija vas, deco, nikad neće prežaliti“, napisao je Vučević na svojoj Instagram stranici.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 26°C

Pretežno vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 26°C
Min: 16°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana