PREDSEDNIK KOVAČEVIĆ SA GRAĐANIMA NOVE GALENIKE studio b

Objavljeno: 15.04.2024. 10:41 Izmenjeno: 15.04.2024. 10:41

Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević obišao je kompleks stambenih zgrada za pripadnike snaga bezbednosti u naselju Nova Galenika i tom prilikom razgovarao sa vlasnicima stanova. Bilo je razgovora o potrebi da se u ovom novoizgrađenom kompleksu unapredi komunalna infrastruktura. Građani su ukazali da nedostaje zelenih površina i igrališta, da je potrebno uređenje pešačkih staza, […]

Predsednik Gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević obišao je kompleks stambenih zgrada za pripadnike snaga bezbednosti u naselju Nova Galenika i tom prilikom razgovarao sa vlasnicima stanova.

Bilo je razgovora o potrebi da se u ovom novoizgrađenom kompleksu unapredi komunalna infrastruktura.

Građani su ukazali da nedostaje zelenih površina i igrališta, da je potrebno uređenje pešačkih staza, parkinga i unutarblokovskih površina, kao i da je neophodno uspostavljanje novih autobuskih stajališta za linije javnog prevoza.

“Opština će u saradnji sa Gradom Beogradom i javno komunalnim preduzećima pokrenuti procedure za rešavanje komunalne infrastrukture u ovom zemunskom naselju. Takođe, u skladu sa Programom za održavanje nekategorisanih puteva i saobraćajnih površina u javnom korišćenju unutar bloka koje sprovodi Opština Zemun, uradiće se projekti sanacije i uređenja javnih površina između zgrada“, rekao je predsednik Kovačević.

U okviru projekta stanogradnje za pripadnike snaga bezbednosti u naselju Nova Galenika izgrađeno je hiljadu stanova, a prvi su useljeni u martu 2022. godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 26°C

Vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 26°C
Min: 16°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana