POČELA REKONSTRUKCIJA ŽELEZNIČKOG PUTNOG PRELAZA U PANČEVU studio b

Objavljeno: 07.08.2023. 12:52 Izmenjeno: 07.08.2023. 12:52

Danas, 7. avgusta 2023. godine počeli su radovi  na rekonstrukciji železničkog putnog prelaza u Pančevu, u ulici Žarka Zrenjanina, na pruzi Pančevo Varoš – Pančevo Vojlovica. Radovi će trajati do 13. avgusta ove godine, do kada će ova lokacija biti zatvorena za drumski saobraćaj, koji je preusmeren na druge pančevačke ulice. Za vreme trajanja ovih […]

Danas, 7. avgusta 2023. godine počeli su radovi  na rekonstrukciji železničkog putnog prelaza u Pančevu, u ulici Žarka Zrenjanina, na pruzi Pančevo Varoš – Pančevo Vojlovica.

Radovi će trajati do 13. avgusta ove godine, do kada će ova lokacija biti zatvorena za drumski saobraćaj, koji je preusmeren na druge pančevačke ulice.

Za vreme trajanja ovih radova biće obustavljen železnički saobraćaj na staničnim kolosecima u stanici Pančevo Vojlovica, ali će u funkciji biti otvorena pruga Pančevo Varoš – Pančevo Vojlovica.

Reč je o obimnim radovima koji obuhvataju zamenu gornjeg i donjeg stroja dvokolosečne pruge, izradu drenaže i polaganje gumenih panela.

Ovaj putni prelaz, sa ukupno šest traka za drumski saobraćaj u oba smera, obezbeđen je polubranicima , kao i horizontalnom i vetikalnom drumskom signalizacijom.

Radove na gornjem stroju pruge izvodi „Infrastruktura železnica Srbije“ , a rekonstrukciju donjeg stroja izvodi preduzeće „Trioprojekt“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Grmljavina

Trenutna temperatura 24°C

Grmljavina

Petak
Mogući pljuskovi

Max: 27°C
Min: 18°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana