Počela prijava za akciju „Uredimo zajedno” Beoinfo

Objavljeno: 22.02.2018. 10:21 Izmenjeno: 22.02.2018. 10:21

Grad Beograd i JKP „Zelenilo – Beograd” i ove godine organizuju, sada već tradicionalnu, akciju „Uredimo zajedno”.
O tome koliko je interesovanje građana da se aktivno uključe u uređenje svog okruženja govori podatak da je u prethodne četiri godine na ovaj način uređeno preko 800 lokacija na teritoriji deset gradskih opština. Broj lokacija koje građani prijavljuju za ovu akciju je iz godine u godinu sve veći.

Skupštine stanara mogu prijaviti predloge za ozelenjavanje i uređenje svog stambenog naselja „Zelenilu” koje će obezbediti sav potreban biljni i dendro materijal, parkovski mobilijar, lopate, rukavice, farbu, četke i ostala sredstva potrebna da se posao obavi kvalitetno, na zadovoljstvo učesnika u akciji.

Prijava za akciju vrši se pisanim putem, a obrazac za prijavu može se preuzeti na sajtu JKP „Zelenilo – Beograd” www.zelenilo.rs, gde se može pogledati i primer popunjenog obrasca. Popunjena prijava može se poslati na mejl adresu: info@zelenilo.rs ili na adresu JKP „Zelenilo – Beograd”, Centar za informisanje, Mali Kalemegdan br. 8, 11000 Beograd, sa naznakom – za akciju „Uredimo zajedno”. Prijavljivanje počinje danas, 22. februara, i trajaće do 10. marta.

Cilj ove akcije je uključivanje građana u uređenje njihove neposredne životne okoline, kako bi mogli bolje da brinu i više uživaju u njoj.

One Response to “Počela prijava za akciju „Uredimo zajedno””

  1. zoran katic каже:

    Uredenje parkovske povrsine i parkovskog mobilijara izmedu
    ulica Kneginje Zorke 42 i Molerove 11-13 u Beogradu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana