Petković:Pokušaj osvete srušenih kriminalnih bosova Tanjug

Objavljeno: 22.01.2022. 11:58 Izmenjeno: 22.01.2022. 11:58

„Srbija nije zemlja beslovesnih ljudi, i naši građani veoma dobro umeju da razluče ko se za Srbiju bori, a ko bi da je obori“, poručio je on.

Predsednik Aleksandar Vučić je odavno objavio bespoštedni rat kriminalnim organizacijama u Srbiji, a priprema atentata na njega je očito očajnički pokušaj osvete srušenih kriminalnih bosova, navodi se u izjavi člana Predsedništva SNS-a Petra Petkovića.

Petković navodi da se ti bosovi nadaju da će, ukoliko uklone jednu osobu, moći da zagospodare Srbijom.

„Srbiju niko neće moći da blokira na putu razvoja kojim ju je nezaustavljivo poveo predsednik, jer moderna i uspešna Srbija je nacionalni projekat, i iza njega stoji, ne samo stranka na čijem je čelu predsednik Vučić, već i najširi slojevi našeg društva, spremni da brane ono što je poslednjih godina postignuto“, saopštio je Petković.

On dodaje da su očekivani podsmeh i zluradost kojom su informaciju o pripremi atentata na predsednika, inače dobijenu iz relevantnih i kredibilnih izvora, propratili pojedini mediji i pojedinci.

Petković ocenjuje da takvi „nastupaju po nalogu jedne drugačije i možda i podmuklije grupe kriminalaca, koja bi takođe da prljavim novcem i na nasilan način preotme Srbiju“.

Dodao je da će Srbija nastaviti da nezaustavljivo ide napred i da se nikada neće pristati na povlačenje pred onima koji bi da „našu zemlju rastrgnu na komade

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana