Petković: Kurti da detaljno pogleda posetu srpske Premijerke KiM studio b

Objavljeno: 07.09.2022. 10:09 Izmenjeno: 08.09.2022. 10:34

Nema sumnje da je Kurti dobro zapamtio kako mu je srpski narod nedvosmisleno pokazao da nema šta da traži na severu Kosova i Metohije.

O uspešnosti posete Ane Brnabić našoj južnoj pokrajini najbolje svedoči činjenica da je brže bolje, već sutradan, Aljbin Kurti potrčao da se slika na severu Kosova i Metohije.

Samo što je Anu Brnabić sa oduševljenjem dočekalo više hiljada Srba, dok je Kurti krišom i tajno morao da se šunja severom naše pokrajine, da ga slučajno neki Srbin ne sretne, a jedini koji su ga dočekali jesu pripadnici Rosu.

I to najbolje govori koliko Kurti nema šta da traži na severu pokrajine i da je njegova jedina namera da izazove tenzije, provokacije i nestabilnost, uz opsesivnu želju da se snima za društvene mreže.

Nema sumnje da je Kurti dobro zapamtio kako mu je srpski narod nedvosmisleno pokazao da nema šta da traži na severu Kosova i Metohije kada je poslednji put javno pokušao da kroči u neku srpsku sredinu. Zato sada mora da se prikrada i „hrabro“ snima, da ubedi sebe da je zaista bio na severu.

Dobro je da je Kurti detaljno gledao posetu predsednice Vlade Srbije Kosovskoj Mitrovici, Zvečanu i Leposaviću jer je mogao da nauči kako se šalju poruke mira, demokratije i stabilnosti i koga Srbi jedino prihvataju za svog premijera.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana