Pet novih bunara za bolje vodosnabdevanje Mladenovčana studio b

Objavljeno: 26.04.2023. 12:28 Izmenjeno: 26.04.2023. 12:28

Opština Mladenovac pokrenula je izgradnju pet novih bunara čijim povezivanjem u sistem će se povećati kapacitet vode u gradskom vodovodu. Pri kraju su radovi na izgradnji bunara kod Klanice čija je dubina 240 metara a kapacitet vode oko 5 litara u sekundi koji će u sistem biti povezan polovinom maja. Paralelno sa ovim, ekipe JKP […]

Opština Mladenovac pokrenula je izgradnju pet novih bunara čijim povezivanjem u sistem će se povećati kapacitet vode u gradskom vodovodu.

Pri kraju su radovi na izgradnji bunara kod Klanice čija je dubina 240 metara a kapacitet vode oko 5 litara u sekundi koji će u sistem biti povezan polovinom maja. Paralelno sa ovim, ekipe JKP „Mladenovac“ počele su izgradnju bunara u Senaji“.

„Pored bunara na lokacijama Klanica i Senaja, do polovine juna biće izgrađeno i priključeno na vodovod još tri bunara i to na lokacijama Brestovica 1, Brestovica 2 i bunar Kovačevac. Izdgradnjom novih bunara obezbedićemo dovoljnu količinu vode u letnjoj sezoni“, kaže Vladan Glišić, predsednik Gradske opštine Mladenovac.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana