Orlić: Bivši režim se priprema za izbornu krađu u aprilu Tanjug

Objavljeno: 20.01.2022. 19:08 Izmenjeno: 21.01.2022. 12:33

Onda će, kako navod,i to ubaciti na tajkunske medije i društvene mreže i proglasiće pobedu na osnovu onoga što su izmislisli, kako bi optužili Aleksandra Vučića i sopstvenu državu za krađu.

foto Tanjug

 

Orlić: Bivši režim se priprema za izbornu krađu u aprilu

Po svemu onome što danas znamo bivši režim predvođen njegovim najekstremnijim delom, priprema izbornu karađu u aprilu ove godine, na šta smo ukazivali više puta, a sinoć je Srbija bila zapanjena onim što je doprlo do medija, izjavio je potpredsednik SNS Vladimir Orlić na vanrednoj konferenciji za novinare.

On je ponovio sadržaj audio snimka koji je sinoć emitovan na TV Pink na kome se čuje kako je član gradskog Odbora Dveri u Jagodini Stefan Vuk Milanović u telefonskom razgovoru nekome predlaže spinovanje rezultata referenduma pre nego što su izbrojani svi glasovi i saopšteni konačni rezultati.

„Pošto rezultati tek pristižu, da mi lepo izađemo sa nekim stavom, recimo 44, 45 odsto i da to zvanično guramo za Jagodinu, da šerujemo. Ja cu da odradim statistiku, kao što je RIK, daću ovom što mi je dizajner da odradi, da deluje profesionalno i da mi tu izvučemo izlaznost, koliko je bilo za „ne“, a koliko za „da“ i da mi od toga napravimo kao da je u Jagodini glasano „ne“, podsetio je na Milanovićeve na reči emitovane na audio snimku Orlić.

Ovo je sinoć čula i videla cela Srbija, ovo su autentični snimci, ovaj čovek Stefan Vuk Milanovih zadužen je u Dverima za Pomoravlje, naveo je Orlić i dodao da je to dokaz kakvu će kampanju da vode, kakvu će laž da plasiraju, a optuže Aleksandra Vučića i svoju državu.

„Kažu ne znaju tačan rezlutat, ali baš ih briga, kažu sami izmislićemo nešto“, istakao je Orlić.

„To smo videli u ponedeljak, utorak, sredu kada su ovi ljudi organizovali dmeonstracije na koju su dovodili maloletnu decu“, rekao je Orlić.

Tu odvratnu priču nisu samo radile Dveri, već i Zavetnici, partija Borisa Tadića, Vuk Jeremić i njegova partija, naglasio je on i dodao da je dobro što je Srbija mogla to da čuje jer sve to tako oni planiraju da urade i na izborima u aprilu.

Oni, dodao je, od izbora ne očekuju ništa,kaže, jer znaju da ne mogu da pobede jer narod neće za njih da glasa. U ovoj državi oni ne mogu da dobiju glasove, oni će opet ovako da izmišljaju laži da ih šire po svim svojim medijima, a imaju onoliko medija, to će tamo da plasiraju i lažno optužuju svoju državu i šalju tuđu decu na ulice.

Orlić je poručio da treba da se sprovede istraga ko je sve u ovome učestvovao i ko još planira da sve ovo radi u aprilu mesecu.

„U nedelju je na apsolutno svakom biračkom mestu svim ovim ljudima i vanparlamentarnim strankama bilo omogućeno da prate izborni proces potpuno ravnoparavno kao što su to radili članovi parlamentarnih stranaka i to niko nije omogućio pre Aleksandra Vučića“, izajavio je Orlić.

Rekao je i da je izborna komisija rekla da će od 8.189 biti ponovljeni izbori na samo devet biračkih mesta i da je, sama Crta, nevladina organzacija koja je politički protiv Aleksandara Vučića, je saopštila da je ono nešto nepravilnosti koje je ustanovila minorno, dodao je on.

Komenatrišući i emisiju na televizji N1 iz serijala „Junaci doba zlog“ o predsednici vlade Ani Brnabić kojoj je u čijem jednom delu se povlači paralela kojom se aludira da se premijerka Srbije ponaša kao „blagajnik u koncentracionom logoru“ Orlić je rekao da oni spostvenu državu upoređuju sa logorom smrtni, što je jezivo, a onda optuže ljude, na osnovu toga da se ponašaju kao zaposleni u logoru smrti.

„To vam pokazuje da su spremni na sve da je njihova ideja da u aprilu izazovu haos i krvoproliće, oni na tome ozbiljno rade, ne zanima ih izborni dan i proces“, naveo je Orlić.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana