Opština Zemun poziva građane da i dalje prijavljuju posledice nevremena

Objavljeno: 08.08.2023. 14:49 Izmenjeno: 08.08.2023. 14:49

Gradska opština Zemun poziva građane da putem imejla vanredne.situacije@zemun.rs i dalje šalju prijave o nastalim štetama tokom nevremena, kako bi opštinski Štab za vanredne situacije, a u saradnji sa gradskim štabom i javnim komunalnim preduzećima preduzeo sve mere u otklanjanju posledica. Građani mogu i putem Viber aplikacije na broj telefona 062/8018-841 da ukažu na sve […]

Gradska opština Zemun poziva građane da putem imejla vanredne.situacije@zemun.rs i dalje šalju prijave o nastalim štetama tokom nevremena, kako bi opštinski Štab za vanredne situacije, a u saradnji sa gradskim štabom i javnim komunalnim preduzećima preduzeo sve mere u otklanjanju posledica.

Građani mogu i putem Viber aplikacije na broj telefona 062/8018-841 da ukažu na sve posledice koje je ostavilo nevreme, naročito na javnim površinama.

Ova opština, u saradnji sa javnim komunalnim preduzećima, preduzela je sve potrebne mere, posebno na javnim površinama, kako bi se nesmetano odvijao saobraćaj i pešacima omogućilo da koriste trotoare nakon nevremena. Na terenu su ekipe javnih komunalnih preduzeća „Zelenilo” i „Čistoća”, kao i radnici JKP-a „Beogradski vodovod i kanalizacija”, koji su angažovani na uklanjanju oborenog drveća, granja i generalno na saniranju posledica olujnog nevremena, s obzirom na to da je za 24 sata palo 66,6 litara kiše po kvadratnom metru.

Takođe, ekipe „Elektrodistribucije Beograd” bile su maksimalno angažovane da se u što kraćem roku otklone svi kvarovi i postigne stabilno snabdevanje električnom energijom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 26°C

Vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 26°C
Min: 16°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana