OPŠTINA ZEMUN DONIRALA IGRAČKE ZA DEČIJE VRTIĆE studio b

Objavljeno: 13.02.2024. 11:05 Izmenjeno: 13.02.2024. 11:05

Rukovodstvo Gradske opština Zemun obišlo je više od 30 zemunskih vrtića u okviru Predškolske ustanove “Dr Sima Milošević“ i darivalo mališane sa paketima punim igračaka. Tako će zahvaljujući ovoj maloj, ali vrednoj pažnje donaciji, mališani sada uživati u igri sa kockama slagalicama, dečijim kamionima i bagerima, društveni igrama, knjigama i bojankama. Donacija obuhvata igre koje […]

Rukovodstvo Gradske opština Zemun obišlo je više od 30 zemunskih vrtića u okviru Predškolske ustanove “Dr Sima Milošević“ i darivalo mališane sa paketima punim igračaka. Tako će zahvaljujući ovoj maloj, ali vrednoj pažnje donaciji, mališani sada uživati u igri sa kockama slagalicama, dečijim kamionima i bagerima, društveni igrama, knjigama i bojankama. Donacija obuhvata igre koje su namenjene vrtićkom uzrastu kroz koje će mališani moći da se zabavljaju, ali i razvijaju svoj intelekt.

 

Predškolska ustanova je ovogodišnji laureat Svetosavske nagrade za postignute izuzetne rezultate u oblasti obrazovanja i vaspitanja, unapređivanje obrazovno-vaspitne prakse, razvoj naučnih i umetničkih dostignuća u oblasti obrazovanja i vaspitanja u Republici Srbiji. Počela je sa radom daleke 1931. godine i prvim životnim koracima naučila i za školovanje pripremila generacije i generacije zemunskih mališana.

 

Ovom donacijom se nastavlja saradnja Gradske opštine Zemun i Predškolske ustanove “Dr Sima Milošević“, koja traje unazad već nekoliko decenija. Gradska opština Zemun u dogovoru sa upravom Predškolske ustanove “Dr Sima Milošević“ dosledno radi na proširenju kapaciteta, kao i na podizanju kvaliteta boravka dece.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana