Opština Vračar poklonila više od 760 laptopova Studio B

Objavljeno: 24.01.2019. 14:11 Izmenjeno: 24.01.2019. 14:11

Opština Vračar poklonila je više od 760 laptop računara učenicima trećih razreda i njihovim učiteljicama. Tako su računare dobili svih 709 učenika iz 6 osnovnih škola sa Vračara i 52 učiteljice.

Opština Vračar nastavlja lepu tradiciju da poklanja laptopove svojim učenicima i njihovim učiteljicama. Svesni doba u kome živimo i značaja elektronskog opismenjavanja učenika koje će mnogo značiti do kraja školovanja, pronašli su sredstva i, kako kažu, nisu žalili da ih potroše na najbolji mogući način za dobrobit dece.

Deca nisu krila sreću zbog nenadanih poklona, a u opštini imaju objašnjenje zašto vračunare, kako oni kažu, poklanjaju baš učenicima trećih razreda. Kažu, naučno je dokazano da deca u tom uzrastu mogu da počnu pravilno da ih koriste, a sem toga, ističu, pomoći će im u savladavanju pojedinih predmeta.

Predstavnici opštine podelu računara počeli su u jednoj od najstarijih škola na Vračaru, „Kralj Petar Drugi“, a nastavili u OŠ „Svetozar Marković“. Narednih dana računari će biti podeljeni i u preostale 4 škole na toj opštini.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana