Opština Savski venac i ove godine nagradila vukovce i đake generacije Beoinfo

Objavljeno: 03.07.2018. 14:14 Izmenjeno: 03.07.2018. 14:14

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović dodelila je osnovcima, nosiocima Vukove diplome i đacima generacije iz ove opštine nagrade i priznanja za postignut uspeh tokom osmogodišnjeg školovanja.

Na prijemu je uručeno devet tablet računara đacima generacije, a za 36 vukovaca su obezbeđeni poklon vaučeri za sportsku opremu u vrednosti od 5.000 dinara.

Čestitajući vukovcima na postignutim izvanrednim rezultatima, Vujovićeva je istakla da su oni primer koji treba da slede generacije đaka koje dolaze.

– Vi ste ponos vaših roditelja, ali svakako i naš, zato ćemo kao opština nastaviti da podržavamo, stimulišemo i nagrađujemo najvrednije učenike kako bi i tokom daljeg školovanja nastavili sa dobrim rezultatima. Ulaganjem u vas, mi ulažemo u budućnost – poručila je Vujovićeva i dodala da će Opština Savski venac nastaviti da organizuje pripremnu nastavu za polaganje male mature, kao i da će đacima završnih razreda osnovnih škola i ubuduće biti na raspolaganju sajam srednjih škola koji ima za cilj da im pomogne oko pravog izbora srednje škole.

Ona je rekla da Opština Savski venac nastavlja da ulaže u obrazovne ustanove kako bi đacima obezbedila što bolje uslove za školovanje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 20°C

Grmljavina sa kišom

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana