Opština Čukarica i Crveni krst organizuju dodelu paketića Studio B

Objavljeno: 24.12.2021. 12:20 Izmenjeno: 24.12.2021. 12:59

I ove godine mališane će obradovati novogodišnji paketići čiju podelu na opštini Čukarica, organizuje Crveni krst u saradnji sa volonterima.

Ovaj dogadjaj na Čukarici se organizuje već tradicionalno, a paketiće će dobiti deca iz socijalno ugroženih porodica, kao i deca smeštena u ustanove socijalne zaštite,  dok će,  kako kaže, predsednik opštine Čukarica Srdjan Kolarić,  jedan deo novogodišnjih paketića,  stići čak na Kosovo i Metohiju.

Osmeh na dečjem licu najveće je bogatstvo, a novogodišnji paketići samo su mali deo onoga, što može da izmami sreću i osmehe na licima najmladjih tokom novogodišnjih praznika.

U saradnji sa Crvenim krstom i brojnim udruženjima, opština Čukarica podeliće paketiće i tako obradovati svoje najmladje sugradjane.

Crveni krst Čukarica već tradicionalno, svake godine za novogodišnje praznike, obraduje mališane iz najugroženijih porodica. Ove godine biće podeljeno više od 2 hiljade paketića, kaže sekretar Crvenog krsta Čukarica, Zvezdan Bradić, a poklone za najmladje pakuju volonteri crvenog krsta, deca iz osnovnih i srednjih škola koja su završila neophodnu obuku.

Predsednik opštine Čukarica Srdjan Kolarić  ističe da ta opština uvek brine o svojim sugradjanima  i da već tradicionalno organizuje i podržava ovakve akcije, pogotovo kada su u pitanju naši najmladji.

Kolarić ističe da je važno deci u najmladjem uzrastu pokazati da neko brine o njima i na taj način ih naučiti da postanu dobri ljudi,  da nauče da i oni sutra poklanjaju i brinu o svojim sugradjanima. Kolarić  dodaje i da će se, ova i slične humanitarne akcije na Čukarici, nastaviti i narednih godina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 20°C

Vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 28°C
Min: 14°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana