Održan Deveti Weekend Media Festival u Rovinju Studio B

Objavljeno: 03.10.2016. 13:20 Izmenjeno: 03.10.2016. 13:20

Deveti Weekend Media Festival u Rovinju koji je održan od 22. do 25. septembra, protekao je u znaku mnoštva interesantnih tema vezanih za svet medija i komunikacija i dobrog druženja.

U skladu sa svakodnevnim i stalnim promenama, trodnevni festival okupio je nove vizionare i pojedince usmerene ka budućnosti, koji iznova određuju razvoj i smer poslovanja kakvo je nekad bilo.

Poznati događaj koji okuplja vodeće ljude i stručnjake u komunikacijskoj industriji i poslovnom svetu u svom devetom izdanju predstavio je brojne panele i diskusije vezane za razvoj masovnih medija, biznisa i marketinga. Zahvaljujući bogatom programu, po rečima učesnika, prevazišao je očekivanja. A posetioci, kojih je ove godine bilo u velikom broju, saglasni su u tome da kući idu prepuni inspiracija, ideja i pozitivnih impresija.

U staroj fabrici duvana predavanja su se odvijala na 5 lokacija. Fokus ovih diskusija bio je na pravcu kojim se kreću mediji, povezanosti marketinga i informisanja, i na iskorišćavanju svih raspoloživih veština koje pružaju napredak. U vreme kada nam je sve dostupno, kada se sve medijalizuje i digitalizuje, stručnjaci se slažu da za masovne medije nema zime ukoliko se pronađe zlatna sredina razmene informacija i pravilnog plasiranja istih.

Između predavanja pauze su se koristile za razmenu ideja i mišljenja. Sve je bilo odlično uklopljeno, tako da je vreme kvalitetno utrošeno, podjednako na edukaciju kao i na zabavu. U prilog dobroj organizaciji govori podatak da festival iz godine u godinu napreduje, da su posećenost i interesovanje u ekspanziji i da se već sada pripremaju brojni noviteti za predstojeći jubilej.

 

Festival predstavlja nove “pokretače”, pruža nove poglede na posao, nudi nova kreativna rešenja za stvarne poslovne probleme, podučava o novim trendovima, skuplja potrebne informacije iz susednih država, a pritom je zagarantovana odlična zabava.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana