Obradović:Predstavnici opozicije znaju samo za nasilje Tanjug

Objavljeno: 14.02.2018. 14:43 Izmenjeno: 14.02.2018. 14:43

Potpredsednica Glavnog odbora SNS Marija Obradović saopštila je danas da predstavnici opozicije, svakodnevno i na svakom mestu, pokazuju da jedino znaju za nasilje, mržnju, napade i laži, što u svojim izjavama, kako je navela, poltroni DS, kao što je Sreto Milanović, i potvrđuju.

„Za Demokratsku stranku i druge članove lopovsko-tajkunske koalicije-Ðilasa, Šapića, Šutanovca, Jankovića i Jeremića, svaki napad i prebijanje građana koji podržavaju Aleksandra Vučića i SNS je ne samo opravdan, već i poželjan, pa čak i nad ženama po čemu je ova koalicija nadaleko poznata“, navela je Obradović.

Tolika je, kaže, mržnja tih štetočina prema Vučiću, da je dozvoljeno prebijanje mladića, šamaranje i guranje devojke samo zato što predstavljaju Srpsku naprednu stranku, a siledžija koji je to počinio okarakterisan je kao „častan oficir“, čime prljaju ugled i čast uniforme i svih onih poštenih i časnih vojnika.

„Zato što volimo Beograd i Srbiju, nećete nas zastrašiti, nećemo dozvoliti da nas vratitete u prošlost kada je obračun sa političkim neistomišljenicima bio svakodnevnica“, navela je Obradović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima..

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana