Obnovljeno 15 punktova Narodne kuhinje Beoinfo

Objavljeno: 13.12.2017. 13:25 Izmenjeno: 13.12.2017. 14:25

Preko tri ipo hiljade korisnika ima bolje uslove u kojima dobijaju obroke zahvaljući obnovi 15 punktova Narodnih kuhinja u Beogradu.

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević zahvalila je kompaniji Tikurila koja je izdvojila novac i završila radove i pozvala ostale društveno odgovorne kompanije da se pridruže toj akciji, da bi svi punktovi u toku sledeće godine bili obnovljeni.

– Zahvaljujući donaciji kompanije „Tikurila” 15 punktova Narodne kuhinje je obnovljeno. U protekle tri i po godine smo uz pomoć donacija obnovili devet punktova Narodne kuhinje, tako da je u ovom trenutku obnovljena polovina od 52 postojeća punkta. U planu za sledeću godinu  je sređivanje još 17 punktova, kako bi na isteku tog perioda svi punktovi bili renovirani. Kompaniji „Tikurila” dugujemo veliku zahvalnost, a ovim putem želim da pozovem sve društveno odgovorne kompanije da se priključe ovoj akciji – rekla je Stanisavljevićeva.

Generalni direktor kompanije „Tikurila” Đoka Janjušević izrazio je zadovoljstvo jer su radovi završeni u predviđenom roku.

– Zidovi su ofarbani visokokvalitetnim bojama, što održavanje čini lakšim, a boju postojanijom. Još mnogo posla je pred nama i sigurno je da ćemo ovakve akcije podržavati i u budućnosti – rekao je Janjušević.

Kompanija „Tikurila” obnovila je punktove na 11 beogradskih opština: Grocka, Zemun, Novi Beograd, Stari grad, Surčin, Barajevo, Vračar, Voždovac, Obrenovac, Lazarevac i Zvezdara. Donacija se sastoji od materijala i izvođačkih radova ukupne vrednosti preko milion dinara. Radovi podrazumevaju prebojavanje zidova i drugih površina, zamenu dotrajalih sanitarnih elemenata, obezbeđivanje novih pultova i ostalih elemenata neophodnih za rad u prostorijama namenjenim za prijem i podelu hrane.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana