NTP Beograd pokreće tromesečnu obuku za startapove Tanjug,Studio B

Objavljeno: 27.08.2018. 16:23 Izmenjeno: 27.08.2018. 16:23

Naučno-tehnološki park (NTP) Beograd pokreće tromesečni intezivan program podrške razvoju startap timova – „Let’s accelerate!“.

 

Kako piše na sajtu NTP Beograd, program je namenjen timovima sa inovativnom tehnološkom idejom u cilju sticanja znanja i veština vezanih za razvoj poslovnog modela baziranih na „lean“ metodologiji (postizanje uspeh preduzeća boljom organizacijom).

Cilj programa je, navodi se, da pomogne startap timovima da razviju i validiraju svoje biznis modele u ranoj fazi razvoja i pripreme se za investicione fondove.

Na završetku programa se očekuje da startapi imaju svoje prve prototipove, kao i da su dobili povratnu informaciju od potencijalnih korisnika/kupaca.

Na program se mogu prijaviti startap timovi i novoosnovane startap kompanije u ranoj fazi razvoja haj tek inovativne ideje i kojima je potrebna podrška u daljem razvoju svojih poslovnih modela, a rok za podnošenje prijava je 15. septembar ove godine.

Naučno-tehnološki park Beograd je osnovan u partnerstvu Vlade RS, Grada Beograda i Univerziteta u Beogradu u cilju ubrzanog tehnološkog razvoja zemlje, a uspostavljanje i razvoj Naučno-tehnološkog parka Beograd podržava vlada Švajcarske.

Otvoren poziv za pilot program akcelerator – Let’s accelerate!

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana