Novogodišnji Moja Kravica paketići za najmlađe Studio B

Objavljeno: 22.12.2017. 15:10 Izmenjeno: 22.12.2017. 15:10

ŠtićenikeSvratišta za decu ove godine su ispod jelke sačekali mlečni paketići kojima ih je u toku noći obradovaoDeda Mraz. U ulozi omiljenog novogodišnjeg junaka našla se kompanija Imlek, kako bi najmlađima ulepšala praznične dane.

 

Društveno odgovorni karakter je već dugi niz godina prepoznat kao značajan deo identiteta Imleka, a poseban akcenat je na društveno odgovornim aktivnostima koje se ogledaju u pomoći najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju. Upravo iz tog razloga je povodom Nove godine, jednog od najradosnijih praznika,Imlek odlučio da obraduje one kojima je takva podrška najvažnija. ŠtićeniciSvratišta za decuuživali su u Moja Kravica Junior mleku i Moja Kravica čokoladnom mleku, omiljenim proizvodima mlađih generacija.

„Nova godina predstavlja praznik koji nas sve zbližava i podsećakoliko je važno pokazivati emocije najbližima i sa njima deliti radost. To je period kada jedni drugima dajemo podršku u donošenju pravih odluka, period veselja i iznenađenja. Svratište za decu je jedino mesto u Beogradu u koje deca, koja žive na ulici, mogu da dođu, ručaju i prenoće, ali i provedu praznike.Zbog toga je Imlek,u susret Novoj godini, odlučio da Moja Kravica mlečnim paketićima obraduje najmlađe i ulepša njihove praznične dane”, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću Imleka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana