Novogodišnje iznenađenje za putnike vozom studio b

Objavljeno: 30.12.2022. 15:18 Izmenjeno: 30.12.2022. 15:18

Pored relacije Beograd – Novi Sad, naročito popularne linije su Beograd – Vršac i Beograd – Užice, kojima takođe saobraćaju vozovi visoke klase.

Putnike u vozovima na relaciji Beograd – Novi Sad i Beograd – Užice juče i danas tradicionalno je obradovao Deda Mraz koji je,  zajedno sa svojim pomoćnicima, ulepšao prazničnu atmosferu na kraju 2022. godine. Deda Mraz je delio slatkiše i na taj način dodatno svima zasladio putovanje, a građani su takođe imali priliku da sa ovog putovanja ponesu i fotografije sa ovim specijalnim gostom koje dobijali na licu mesta.

Ivan Bulajić, v.d. direktor Srbija voza, ovom prilikom se osvrnuo na poslovanje ove kompanije za železnički prevoz putnika tokom prethodne godine:

–        Ponosni smo što su građani ponovo počeli da biraju voz kao prevozno sredstvo.  Ono što nas posebno raduje jeste činjenica smo ove godine imali skoro pet i po miliona putnika, što je značajno povećanje u odnosu na 2021. godinu. Namera nam je da taj broj u 2023. godini bude još veći.  U martu je krenuo prvi brzi voz Soko na relaciji Beograd – Novi Sad, koji je pomerio standarde kada je u pitanju putovanje železnicom i kojim smo se kao država vratili na železničku mapu Evrope.

Bulajić je dodao da je jedan od najznačajnijih iskoraka koji je Srbija voz napravio ove godine za unapređenje korisničkog iskustva uvođenje aplikacije kojom je omogućen udobniji i komforniji način kupovine karata.

–        Naročito nas raduje činjenica da se vozom ponovo prevoze mladi, a primećujemo i veliki broj stranaca. U 2023. godini nastavićemo sa modernizacijom poslovanja kako bismo obezbedili građanima što udobniji, brži i savremeniji prevoz železnicom.

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika važiće standardni red vožnje, koji je dostupan sa sajtu srbijavoz.rs i na aplikaciji.  Kupovinom karata elektronskim putem ostvaruje se popust od 5%.

Pored relacije Beograd – Novi Sad, naročito popularne linije su Beograd – Vršac i Beograd – Užice, kojima takođe saobraćaju vozovi visoke klase.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana