Novo dečije igralište za najmlađe Mladenovčane studio b

Objavljeno: 24.07.2023. 14:47 Izmenjeno: 24.07.2023. 14:47

Najmlađi Mladenovčani dobili su novo, moderno dečije igralište u naselju „25. Maj“ ispred Sportskog centra koje je sinoć otvoreno uz muziku, vatromet, animatore, slatkiše i balone.   „Želimo da deca odrastaju na pravi način – kroz igru, zabavu i bavljenje sportom. Zato nastavljamo sa izgradnjom dečijih igrališta dok svaka mesna zajednica u Mladenovcu ne dobije […]

Najmlađi Mladenovčani dobili su novo, moderno dečije igralište u naselju „25. Maj“ ispred Sportskog centra koje je sinoć otvoreno uz muziku, vatromet, animatore, slatkiše i balone.

 

„Želimo da deca odrastaju na pravi način – kroz igru, zabavu i bavljenje sportom. Zato nastavljamo sa izgradnjom dečijih igrališta dok svaka mesna zajednica u Mladenovcu ne dobije bar jedno ovakvo mesto za igru, zabavu i rekreaciju najmlađih“, kaže predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić.

 

Opština Mladenovac prošle godine izgradila je četiri dečija igrališta i jedan sportski teren. U ovoj godini planiarana je izgradnja osam ovakvih prostora za igru i zabavu najmlađih. Pored novootvorenog i do sada najvećeg igrališta ispred Sportskog centra, u toku su radovi na izgradnji dečijeg igrališta u naselju Dedinje.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Vedro

Trenutna temperatura 26°C

Vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 26°C
Min: 16°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana