Nova PU ,,Dečje carstvo’’ u SC „Tašmajdan“ Studio B

BeogradBeograd Pocetna 31. 05. 2019. 16:08:04

,Dečje carstvo’’, naziv je nove predškolske ustanove koja je otvorena u Sportskom centru Tašmajdan. To je mesto gde svako dete u skladu sa sopstvenim sposobnostima, potrebama i interesovanjima, ima prostor za lični razvoj i napredak, kaže direktorka ustanove Gordana Radojčić i objašnjava da je mališanima, osim osnovnih aktivnosti, omogućeno da se bave i različitim sportovima

“Dečje carstvo” pruža mogućnost svakom detetu da upozna i razume sebe i svet koji ga okružuje, kaže direktorka te ustanove Gordana Radojčić. Kako je, ističe, porodica primarno dečje okruženje, tako su i vrata njihovog malog carstva otvorena za uključivanje porodice u svakodnevni vaspitno-obrazovni rad sa decom.

U namenski uredjenom prostoru, koji odlikuju velike prostorije za boravak dece, ispunjene dnevnom svetlošću, obezbedjuje se podsticaj svestranog razvoja dece.

U SC Tašmajdan kažu da su zadovoljni ovakvom vrstom saradnje i ponosni što mališanima omogućuju uključivanje u različite sportske programe od najranijeg uzrasta.

Dečje carstvo poseduje jaslice  za negu i vaspitanje dece od jedne do tri godine, vrtić za vaspitno-obrazovni rad sa decom od tri do pet i po godina, kao i pripremni predškolski program za najstarije predškolce.

One Response to “Nova PU ,,Dečje carstvo’’ u SC „Tašmajdan“”

  1. ljiljana каже:

    kada je apliciranje za vaš vrtić s obzirom da je dete odbijeno za državne vrtiće

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Oblačno

Trenutna temperatura 14°C

Oblačno

Utorak
Mogući pljuskovi

Max: 19°C
Min: 12°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana