Nikodijević osudio napad na pripadnicu Komunalne milicije Beoinfo

Objavljeno: 12.01.2020. 16:35 Izmenjeno: 12.01.2020. 16:35

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević osudio je napad na pripadnicu Komunalne milicije, koji se  dogodio na Vidikovačkoj pijaci. 

–Najoštrije osuđujem fizički napad na pripadnicu Komunalne milicije tokom vršenja službene družnosti iz domena njene nadležnosti. Svaki čin fizičkog nasilja je neprihvatljiv bez obzira na kontekst u koji se smešta, a posebno je neprihvatiljivo i za svaku osudu je fizički nasrtaj na lice u vršenju službene dužnosti – ukazao je Nikodijević.

On se zahvalio Ministarstvu unutrašnjih poslova na brzoj intervenciji i privođenju vinovnika ovog incidenta nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.

–Održavanje komunalnog reda i poštovanje zakona i propisa osnova su uređenog života, naročito u velikom gradu kao što je Beograd. Apelujem na sve sugrađane da se savesno ponašaju, da poštuju propise i da svojim činjenjem nikada ne ugrožavaju bezbednost bilo kog pripadnika Komunalne milicije u vršenju njihovih dužnosti. Siguran sam da naši sugrađani razumeju da je neophodnost održavanja javnog komunalog reda pre svega u njihovom najboljem interesu i da će aktivnosti svih inspekcijskih službi uvek nailaziti na podršku i odobravanje građana – istakao je Nikodijević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Oblačno

Trenutna temperatura 3°C

Oblačno

Petak
Oblačno

Max: 6°C
Min: 3°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana