Neophodna pomoć porodici Bandović iz Padinske Skele Studio B

Objavljeno: 25.01.2017. 16:40 Izmenjeno: 28.01.2017. 20:31

Petočlana porodica Bandović iz Padinske Skele pre mesec dana ostala je bez krova nad glavom. Požar ugrozio opstanak siromašne porodice sa troje dece. Ni od koga ne traže novac, ali Studio B moli Beograđane da još jednom pokažu humanost i pomognu da ova porodica obnovi svoj skromni dom.

Bandovići se sada bore za zdravlje i životni prostor za svoje troje dece. Svakog dana za sebe, supruga i troje male dece Jovanke Bandović iz Padinske skele na šporetu greje vodu za kuvanje i ličnu higijenu. Iz nemaštine u kojoj oduvek žive, sada su u još težoj situaciji.

U požaru su izgubili skoro sve i ostali bez ionako skromnog krova nad glavom. Od tog dana počinje grčevita borba za preživljavanje u ledenim danima. Sada žive u 15 kvadrata, jedinoj sobi koju nije uništio požar. U toj maloj prostoriji se kuva, spava i kupaju deca.

apel-pomoc-padinska-skela

To je tužna svakodnevica od 29. decembra prošle godine, kada je požar progutao gotovo sve. U tom teškom trenutku sve komšije i prijatelji našli su se uz njih i koliko su mogli pritekli u pomoć kako bi se saniralo ono što se moglo. Dok je većina nas u toplom proslavljala Novu godinu i Božić, Bandovići su slavili samo to što su preživeli. I dalje pokušavaju da sebi i deci obezbede još jedan bezbedan dan i da pokriju krov u danima kada zima ne popušta.

Jovanka radi u jednom megamarketu, a Dragan u GSP-u. Nešto pomoći stiglo je sa nekoliko strana, ali to nije dovoljno čak ni za krov, dok o popravci instalacija ne mogu ni da razmišljaju. Uštedjevinu nemaju,  jer i dalje plaćaju kredit za kuću u kojoj više života nema.

Bilo kakva pomoć zbog toga je više nego dobrodošla kako bi ova porodica započela jedan novi, srećniji i bolji život.

Zato još jednom apelujemo na sve ljude dobre volje da pomognu pozivom na telefon 060/153-75-75.

2 Responses to “Neophodna pomoć porodici Bandović iz Padinske Skele”

  1. Aleksandar каже:

    Predlazem da televizija kontaktira firmu gradjevinskih materijala Podrinje Komerc, kako bi se pomoglo ovoj porodici. Iz pouzdanih izvora znam da je firma vise nego dobrostojeca i mozda ce kada cuju imati makar malo humanosti u sebi da pomognu.
    Aleksandar Kuzmanovic

  2. Milica каже:

    Predlazem da se kontaktira ekipa emisie „Kuca od srca,,.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 20°C

Grmljavina sa kišom

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana