Nedelja promocije Beograda i Srbije u Bratislavi i Martinu Beoinfo

Objavljeno: 12.07.2018. 17:22 Izmenjeno: 12.07.2018. 17:22

Posle uspešne promocije Beograda i Srbije u Bratislavi, promotivne aktivnosti Turističke organizacije Beograda na slovačkom tržištu su nastavljene u gradu Martinu, u Žilinskoj regiji, na poziv našeg konzulata u tom gradu, saopštavaju iz Turističke organizacije Beograda.

U saradnji sa našim konzulatom organizovana je pres konferencija kojoj su govorili ambasador Republike Srbije, prof dr Momčilo Babić, počasni konzul grada Martina, dr Mojmir Vrlik i, u ime Turističke organizacije Beograda, Ljiljana Alajbegović.

U prisustvu velikog broja predstavnika turističke privrede i medija iz Žiline, predstavljeni su Beograd i Srbija kao turističke destinacije za slovačke turiste. Gosti su pokazali veliko interesovanje za posetu našoj zemlji. U cilju boljeg upoznavanja sa našom turističkom ponudom, u septembru mesecu će biti organizovano i studijsko putovanje.

Program promocije je nastavljen na glavnom gradskom trgu nastupom baletske škole „Lujo Davičo” i izložbom umetnika iz Kovačice, koji je privukao veliku pažnju žitelja i turista grada Martina.

Tokom poslovnih promotivnih aktivnosti u Slovačkoj obavljeni su poslovni razgovori sa predstavnicima turističke industrije ove zemlje, koji će u narednom periodu uvrstiti Beograd i Srbiju u svoje redovne programe za slovačke turiste.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana