Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ od ponoći preko aplikacije tanjug

Objavljeno: 23.12.2022. 10:51 Izmenjeno: 23.12.2022. 11:17

Mali je rekao da će prvo izvlačenje dobitnika biti u subotu 28. decembra, a poslednje 25. februara. Nagradni fond je 10 stanova vrednih 1,7 miliona evra.

foto tanjug

 

Ministar finansija predstavio je  nova pravila nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ koji će se odvijati u digitalnom formatu preko mobilne aplikacije. „Aplikaciju za android, ajfon ili Huavej telefone ćete moći već danas da preuzmete sa interneta, pomoću njega da skenira te QR kod fiskalnog računa i već od ponoći da šaljete na nagradu igru“, rekao je Mali. Dodao je da u nagradnoj igri tiket za izvlačenje je bilo koji račun pojedinačno sa bilo kojim iznosom, jer više nema uslova da se šalje 10 računa. Naglasio je da se mogu slati računi sa QR kodom izdati od 1. maja kada je stupio na snagu Zakon o eFiskalizaciji. Mali je rekao da će prvo izvlačenje dobitnika biti u subotu 28. decembra, a poslednje 25. februara. Nagradni fond je 10 stanova vrednih 1,7 miliona evra.

„Aplikaciju za android, ajfon ili Huavej telefone ćete moći već danas da preuzmete sa interneta, pomoću njega da skenira te QR kod fiskalnog računa i već od ponoći da šaljete na nagradu igru“, rekao je Mali. Dodao je da u nagradnoj igri tiket za izvlačenje je bilo koji račun pojedinačno sa bilo kojim iznosom, jer više nema uslova da se šalje 10 računa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana