NAGRAĐENI POBEDNICI KONKURSA ZA NAJLEPŠU FOTOGRAFIJU ZEMUNA studio b

Objavljeno: 03.11.2022. 14:02 Izmenjeno: 03.11.2022. 14:02

Konkurs za najlepšu fotografiju Zemuna realizovan je četvrtu godinu za redom.

U sklopu Praznika Gradske opštine Zemun u četvrtak 3. novembra u Galeriji Kancelarije za mlade u Kosovskoj 9 časova predsednik Skupštine GO Zemun Miroslav Gajić otvorio je izložbu Najlepša fotografija Zemuna 2022.

Na javni poziv koji je raspisao predsednik GO Zemun Gavrilo Kovačević prijavilo se 64 autora starijih od 15 godina sa svojih 150 radova, među kojima je Komisija za izbor “Najlepše fotografije Zemuna“ izabrala prve tri najbolje fotografije i još 20 najreprezentativnijih za ovu izložbu.

Nagrade – za prvo mesto Zoranu Gencelu, drugo Danijeli Dubić i treće Borisu Baščaševiću uručio je Miroslav Gajić i tom prilikom istakao da je Zemun sa svojim lepotama i čarima neodoljivo inspirativan, da konkurs stiče zasluženi ugled i da ga raduje sve veći odziv ljubitelja fotografije.

Tema je Zemun, motivi, ljudi, prizori, a cilj  uočiti i istaći lepotu kulturno- istorijskih spomenika i zdanja, prirode, običaja, ulica, ljudi, manifestacija, trenutka u Zemunu, svega onoga što ga preporučuje kao dobro mesto za život i poželjnu destinaciju za boravak i obilazak.

Izložba će biti otvorena do 20. novembra.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Sreda
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana