Nagrade najboljim policajcima Studio B

Objavljeno: 15.01.2020. 21:22 Izmenjeno: 15.01.2020. 21:22

Svake godine najbolji i najposvećeniji policijski službenici dobijaju Grifone i plakete. Tako je i ovog puta u Madlenijanumu organizovana svečanost njima u čast kojoj su prisustvovali svi najviši rukovodioci ministarstva unutrašnjih poslova i brojni gosti.

FOTO TANJUG / TANJA VALIC / bb

Prošle godine u Pozorištu na Terazijama, ove u Madlenijanumu, kako god najbolji radnici ministarstva unutrašnjih poslova Srbije imali su svojih svečanih pet minuta. Oni koji se na terenu svakodnevno bore za bezbednost građana, rizikujući često i svoje živote, dobili su zaslužena priznanja i aplauze od svojih kolega. Svečanost u Madlenijanumu i služi tome da se slavi dobar primer i da bude stimulans za sve one koji su tek stupili u redove Srpske Policije.

Nekako po pravilu policijska služba se povezuje sa opasnošću pa je i prvi dobitnik ovogodišnjeg grifona i slavodobitnik u kategoriji najhrabriji policajac mladi policajac Nemanja Pavlović koji je ušao u otvoreni obračun sa naoružanim pljačkašem.

Grifone su dobili i Bojan Maličević kao najposvećeniji policijski službenik kao i Dalibor lukić u kategoriji omiljeni kolega. Za izuzetnu posvećenost plaketom su nagrađeni: Saša Tačić, Olivera Ilić, Dušica Radmilović, Tatjana Elez, Maja Jestrović, Milena Vukas i posthumno Aleksandar Gargenta.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana