Stručnjaci i lekari potvrdili učinkovitost Imlekovog Balans+ jogurta Studio B

Objavljeno: 26.01.2018. 13:27 Izmenjeno: 26.01.2018. 13:44

XII Regionalni simpozijum pedijatrijske gastroenterologije i nutricije održan je u Sava Centru, u organizaciji profesora Vojislava Perišića, pedijatra i gastroenterologa, koji već dugi niz godina tradicionalno organizuje ovaj skup.

Teme ovogodišnjeg naučnog skupa, koji svake godine okuplja oko 2.000 pedijatara, nutricionista i gastroenterologa iz čitavog regiona, bile su aktuelnosti iz oblasti bolesti probavnih organa dece i nutricije. Današnji način života loše utiče na zdravlje ljudi, usled čega se javljaju problemi poput nervoznih creva i otežanog varenja. Zanemaruju se fiziološke potrebe organizma za raznovrsnom ishranom u jednakim intervalima, a zdrava i uravnotežena ishrana osigurava veću otpornost prema bolestima. Redovnim unosom fermentisanih proizvoda koji sadrže probiotike, može se uspostaviti pravilan rad organizma, a samim tim izbeći i problem gojaznosti, koji poslednjih godina pogađa sve više stanovnika, ne samo Srbije, već i sveta.

„Na našem tržištu postoji funkcionalna hrana koja reguliše probleme digestivnog trakta, kao što je Balans+ jogurt, koji dokazano reguliše varenje nakon samo 10 dana redovne konzumacije. Kod osoba sa  sekundarnom intolerancjom na laktozu, mali procenat laktoze i probiotski suplementi proizvoda Balans+ rešavaju problem poremećene probave. Balans+ može se bezbedno i sa velikim uspehom primenjivati u ishrani, počevši od navršenog osmog meseca života. To se posebno odnosi na decu sa akutnom infektivnom dijarejom ili crevnom disbakteriozom posle enteralne infekcije. Pored toga, ovaj proizvod sadrži probiotske kulture i prebiotik oligofruktozu, koji povoljno utiču na digestivni trakt, podstiču varenje i ubrzavaju metabolizam.“, istakao je profesor dr Vojislav Perišić, pedijatar i gastroenterolog.

One Response to “Stručnjaci i lekari potvrdili učinkovitost Imlekovog Balans+ jogurta”

  1. Zlaja каже:

    Učinkovitost definitivno nije srpska reč, a dobro je poznato da je uvezena iz hrvatskog novogovora i u slengu se upotzrebljavala kao dobra dosetka. Zašto pr službe, pod pretpostavkom da ste od njih dobili ovaj tekst, na ovako nakaradan način koriste ovaj izraz !?!

    Zar se nije moglo napisati npr. delotvornost ili nešto slično u duhu srpskog jezika?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana