Mirković:Očigledno je napad na predsednika u Plenumu bio samo početak monstruozne kampanje studio b

Objavljeno: 01.03.2023. 14:03 Izmenjeno: 01.03.2023. 14:04

Pozivam sve nadležne institucije da hitno reaguju i da na taj način pokažu da je ovakav vid ponašanja apsolutno nedopustiv, kao i da se ne može tolerisati.

Najnovije pretnje i poziv na ubistvo Aleksandra Vučića od pripadnika lažnih patriota i antidržavne opozicije, još jedan su dokaz da njihova bolesna mržnja i želja za foteljom, nema granica.

Očigledno je napad na predsednika u plenumu bio samo početak ove monstruozne kampanje kojoj se ne nazire kraj, ali svakako niko ne sme ostati nem na ovako konstanto ponašanje predstavnika opozicije.

Funkcioner stranke Miloša Jovanovića, u čije vreme vlasti su Kurti, ostali šiptarski zlikovci i teroristi puštani na slobodu, potvrdili su da je za njih jedina opcija ubistvo Vučića.

Koliko su „oboleli“ u toj mržnji vidi se i po tome da prave ankete u kojima analiziraju da li bi to ubistvo bilo pravično ili preterano. Neverovatno je što su ovakve pretnje i pozivi na ubistvo jednog čoveka postali normalnosti i što više niko nije iznenađen.

Pozivam sve nadležne institucije da hitno reaguju i da na taj način pokažu da je ovakav vid ponašanja apsolutno nedopustiv, kao i da se ne može tolerisati.

Za razliku od lažova i pravih izdajnika koji su sa osmehom puštali šiptarske teroriste i nemo posmatrali otimanje Kosova i Metohije Aleksandar Vučić ništa nije potpisao niti uradio na štetu Srbije, zato je prezir kod njih sve veći iz dana u dan, ali im to nije nikakvo opravdanje za sve što čine.

Predaja nije opcija, živela Srbija!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana