Mirković: Đilasovi uposlenici nastavljaju borbu protiv metroa SNS

Objavljeno: 30.11.2021. 13:36 Izmenjeno: 30.11.2021. 13:36

Đilasovi uposlenici nastavljaju svoju borbu protiv metroa, još jednog projekta koji dokazuje napredak Beograda i Srbije, naveo je Mirković u saopštenju.

Aleksandar Mirković, član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik saopštava: 

 

Metro koji sanjamo više od 50 godina, a koji nam je podsetiću vas Đilas lažno obećavao od 2008. do 2012.godine, bolna je tačka za sve Đilasovce jer pokazuje da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka ispunjavaju datu reč, te da rešavaju ono što se decenijama čeka.

Sramotno je što ljudu koji su maltretirali radnike na Makišu, govorili kako je Vučić kukavica koja neće smeti nikada da se pojavi tamo, sada kada je obišao radove i pokazao odlučnost i da se ne plaši pretnji mrzitelja Beograda i Srbije, sada i u tome vide problem. Poltroni Dragana Đilasa metro podrugljivo nazivaju naprednjačkim, a to najbolje oslikava njihovu mržnju, gnev i koliko žele da podele građane po svakom pitanju, pa i onom koje je u interesu svih građana.

Obaveštavam Đilasove stipendiste i marionete, da je metro srpski i beogradski, da je metro san koji sanjamo više decenija i da je metro na ponos svakog građanina, ali su u pravu što ističu da taj višedecenijski san realizuje upravo vlast predvođena Srpskom naprednom strankom.

Nikakve blokade, prednje, ni nasilje neće sprečiti da se Srbija i Beograd razvijaju, kao što ni Đilasovi milioni ne mogu kupiti podršku građana.

Politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke ima nedvosmislenu i apsolutnu podršku građana zbog većih plata i penzija, otvorenih fabrika i novih radnih mesta, smanjene nezaposlenosti, izgrađenih puteva, pruga i bolnica, realizovanih projekata poput Beograda na vodi i metroa. Građani Beograda i Srbije veruju rezultatima, veruju radu i ispunjenim obećanjima, građani veruju Aleksandru Vučiću, navedeno je u saopštenju SNS-a, Gradskog odbora  Beograda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana