Marjanović: Isprazno i demagoško kritizerstvo SzS Studio B

Objavljeno: 25.01.2020. 20:47 Izmenjeno: 25.01.2020. 20:49

Zamenik šefa odborničke grupe SNS-a u Skupštini Beograda Radoslav Marjanović odbacuje kao neosnovanu kritiku Nikole Jovanovića iz Saveza za Srbiju mera i petogodišnjeg plana za unapredjenje kvaliteta vazduha u Beogradu.

Da se opet radi o ispraznom i demagoškom kritizerstvu SzS, najbolje govori činjenica da nismo čuli nikakve konkretne zamerke, navodi Marjanović. On ističe da, za razliku od, kako naglašava, demagoga i kleptomana iz Saveza za Srbiju kojima je državna kasa jedini smisao bavljenja politikom, politika SNS koju je formulisao Aleksandar Vučić jeste rešavanje problema sa kojima se gradjani suočavaju.

Licemerni Nikola Jovanović bi trebalo da pita svoje šefove iz Saveza za Srbiju Dragana Đilasa i Vuka Jeremića zašto oni nisu uradili ništa konkretno po ovom pitanju dok su bili na vlasti. Konkretni rezultati Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke su mera nesposobnosti Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Nikole Jovanovića i to je ono što njima zapravo najviše smeta, zaključuje Marjanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana