Manifestacija Sinergija pod sloganom “Digitalni proboj” Studio B

Objavljeno: 24.10.2018. 14:17 Izmenjeno: 24.10.2018. 18:21

Pod sloganom “Digitalni proboj” počela tradicionalna manifestacija Sinergija, koja predstavlja jednu od najvećih i najuticajnijih godišnjih konferencija posvećena digitalnoj transformaciji, informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni.

Do 26. oktobra učesnike očekuje mnogo zanimljivih tema o kojima će govoriti domaći i strani predavači.

Uz podršku kompanije Microsoft i brojnih eminentnih partnera iz sveta IT-a i biznisa, konferencija će ove godine, tokom tri dana, biti pozornica za više od 70 predavača, koji će posetioce provesti kroz najnovija tehnološka dostignuća.

Iz kompanije Microsoft poručuju da perspektiva naše zemlje leži u naprednim tehnologijama i digitalnoj transformaciji. Napominju i da Srbija ima dosta potencijala i da je ova godina pravi momenat za proboj u svet digitalizacije.

Organizatori poručuju i da su ove godine, kada obeležavaju punoletstvo Sinergije, angažovali eminentne predavače koji će na najbolji način prikazati najnovija dostignuća iz obasti IT-ja. Sama konferencija podeljena je na tehničke i biznis dane.

Posetioci Sinergije i ove godine mogu da posete štandove izlagača. Expo zona Sinergije smeštena  je ispred konferencijskih sala, što omogućava  posetiocima i izlagačima interakciju sve vreme trajanja konferencije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana