Mali: Kroz razvoj preduzetništva gradimo bolji i lepši Beograd Tanjug

Objavljeno: 22.02.2018. 08:28 Izmenjeno: 22.02.2018. 08:28

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali obišao je porodice Spurnić i Rakić na opštini Palilula, sa kojima je razgovarao o postignutim rezultatima Srpske napredne stranke u protekle četiri godine u Beogradu.

Mali je istakao da je Srpska napredna stranka u Beogradu u poslednje četiri godine postigla istorijski nizak nivo nezaposlenosti i da je cilj da se kroz razvoj preduzetništva u Beogradu, posebno pružanjem podrške porodičnim firmama, razvija čitav grad.

„Mi u Beogradu, kao SNS, u poslednje četiri godine bavimo se time da smanjimo nezaposlenost. Imamo istorijski nizak, dakle najmanji mogući nivo nezaposlenosti u Beogradu, od kada se statistika vodi. Borimo se za svako novo radno mesto, za svaku novu fabriku, da podržimo novčano i inovativne ideje, i male preduzetnike i velike firme, jer svi zajedno na takav način kreiramo bolju i lepšu budućnost za građane Beograda“, rekao je Mali.

On je dodao da je briga o ljudima najvažnija i da će se uz podršku i viziju predsednika Alekdra Vučića i ubuduće raditi istim intenzitetom, zajedno sa svim građanima, kako bi Beograd bio još lepše i bolje mesto za život.

„I na ovaj način pokazujemo, po ko zna koji put koliko volimo Beograd, jer uz podršku i viziju predsednika Aleksandra Vučića, mi ćemo napraviti još lepši i još bolji Beograd. Ali nije samo do novih mostova, do novih tunela, do metroa, briga o ljudima je za nas najvažnija, budućnost naše dece, bitka za koju se borimo i kroz bolje zdravstvo, o čemu sam razgovarao sa porodicom Spurnić, i kroz bolje preduzetništvo, o čemu sam pričao sa porodicom Rakić, kroz podršku inovacijama, kroz podršku mladima i njihovim idejama, gradimo bolji i lepši Beograd i zato lista broj 1 “Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd!““, zaključio je Mali.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana