Mali: Borimo se za svaku investiciju Tanjug

Objavljeno: 24.01.2018. 21:21 Izmenjeno: 24.01.2018. 21:21

Gradska vlast u Beogradu bori se za svaku investiciju jer to znači nova radna mesta, rekao je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali, gostujući na TV Pink

Nove fabrike u Obrenovcu, Lazarevcu, Mladenovcu, ali i doskora zapušteni delovi grada gde se grade ili su već izgrađeni hoteli i tržni centri – sve je to doprinelo rekordno niskom broju nezaposlenih, naveo je Mali, saopštio je Sekretarijat za informisanje Grada Beograda.

On je, gostujući u emisiji „011” na TV Pink, istakao da nakon smanjenja nezaposlenosti sledi i borba za povećanje životnog standarda i plata. “ Mislim da građani vide da se mi četiri godine unazad trudimo da pokažemo koliko volimo ovaj grad, pristupajući mu odgovorno i marljivo“, rekao je on.

U ovom trenutnu na računu grada imamo četrnaest milijardi dinara i taj novac ulažemo i vraćamo Beograđanima, bilo da je reč o kilometrima kanalizacione i vodovodne mreže, asfaltu, vrtićima, školama, domovima zdravlja, dečjim igralištima, navodi Mali. „To nisu reči već dela“, naglasio je Mali.

Gradonačelnik se osvrnuo i na jedan od najvećih aktuelnih projekata, a tiče se saniranja deponije u Vinči. Projekat je okarakterisao kao onaj koji će Beograd učiniti ekološki zdravijim i čistijim. Grad se jeste promenio, ocenio je Mali, i dodao da su rezultati rada najvažniji i da oni mogu da se vide.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana