Ljajić:Socijalne usluge starima – prioritet i posle izbora Studio B

Objavljeno: 19.02.2018. 19:34 Izmenjeno: 19.02.2018. 21:52

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić obišao je mesni klub penzionera u Velikom Mokrom Lugu. Bila je to prilika da se upozna sa lokalnim problemima i uslovima boravka naših najstarijih sugrađana u njihovom prostoru za druženje.

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je u Velikom Mokrom Lugu da će isticanje potreba za različitim vrstama socijalnih usluga prema starima biti jedan od prioriteta SDP Srbije ako uzme učešće u vlasti u Beogradu.

Ljajić je to rekao u Klubu penzionera u Velikom Mokrom Lugu, koji egzistira u veoma skromnim uslovima.

Ovaj Klub okuplja oko 300 penzionera koji se svakodnevno druže i svoje slobodno vreme provode u klubskim prostorijama.

„Hteo bih i da po završetku izbora nastavimo sa aktivnostima koje smo započeli u ovoj kampanji. Ovim putem želimo da ukažemo na značaj koji pridajemo osobama starije životne dobi i penzionerima. Želimo da ovakvim aktivnostima pomoći i otvaranjem udruženja penzionera pokažemo ustvari da i starost može da bude i te kako lepa. Potreba za različitim vrstama socijalnih usluga prema starim osobama će biti jedan od prioriteta SDP Srbije sutra kad preuzmemo, verujem, deo izvršne vlasti u gradu Beogradu“, rekao je Ljajić.

Predsednik SDPS-a je istakao da će se i posle 4. marta obilaziti mesta gde se okupljaju ljudi treće životne dobi, kao što je klub penzionera u Velikom Mokrom Lugu.

„Evo mi smo ovde sedeli ja nisam rekao ni jednu političku poruku niti sam držao politički govor. Upravo iz razloga što hoću da sa ovim nastavim jer želim to da radim. Nema ovde neke posebne političke poruke“, zaključio je Ljajić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana