Ljajić posetio FK Zuce i penzionere u Rakovici Tanjug

Objavljeno: 08.02.2018. 19:09 Izmenjeno: 08.02.2018. 19:09

Predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić posetio je danas Fudbalski klub “Zuce” u istoimenom selu u opštini Voždovac kome je ta stranka, u sklopu akcije pomoći amaterskim sportskim klubovima, donirala lopte i dresove, kao i klub penzionera „Dušan Resavac“ u Rakovici.

 

Ljajić je obišao stadion i prostorije kluba i uverio se da ovaj omladinski fudbalski klub, koji zauzima prvo mesto u Drugoj beogradskoj ligi radi u veoma teškim uslovima i obećao da će iznaći mogućnosti da se do proleća stavi novi krov i renoviraju prostorije da bi mladi fudbaleri imali pristojne uslove za treniranje.

“Mi ćemo i dalje nastaviti da pomažemo amaterske klubove, da bi smo motivisali decu da se bave sportom. To je jedan od najboljih načina da ih sklonimo sa ulice i okrenemo zdravim navikama i usmerimo u dobrom pravcu” rekao je Ljajić.

SDP Srbije je klubu penzionera „Dušan Resavac“ darivao knjige za biblioteku kao i nekoliko paketa društvenih igara budući da su šah, domine, pikado, karte i „Ne ljuti se čoveče“ jedan od vidova njihove zabave, a Ljajić je sa penzioneraima odigrao i „Ne ljuti se čoveče“.

Taj klub od 300 članova organizuju različite vidove druženja i zabave kroz literalnu, dramsku, pevačku i druge sekcije, a klubu se svakodnevno pridružuju novi članovi.

Ljajić je još jednom istakao da će briga za stare biti u vrhu prioriteta i da će nastaviti da se zalaže da se na sistemski način rešavaju pitanja ekonomske i socijalne sigurnosti ljudi treće životne dobi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana