JKP“Gradske pijace“- Nastavljena tradicija podele ofarbanih jaja Studio B

Objavljeno: 30.04.2021. 13:31 Izmenjeno: 30.04.2021. 14:13

U susret najvećem hrišćanskom prazniku Uskrsu, JKP „Gradske pijace” na Veliki petak podelili  su  ofarbana jaja na  beogradskoj  pijaci Palilula . Šarena ukrašena jaja imali su priliku da dobiju svi oni koji su pazarili na pijaci Palilula, ali i na Kalenić pijaci

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/bs

Šarena uskršnja jaja Jkp ,,Gradske pijace ,, počele su da dele još od 10 časova, biralo se najlepše , neko jedno neko dva jaja.  Ali za svakog mali znak paznje koje gradske pijace neguju nekoliko godina unazad. Jelena Nikolić iz JKP Gradske pijace kaže da ovo preduzeće vodi računa i o prodavcima ali i  o kupcima.

A za vredne domaćice koje žele da iskažu svoju kreativnost , beogradske pijace su prava mesta za kupovinu kvalitetne uskršnje dekoracije po pristupačnim cenama i za svačiji budžet , Na svim beogradskim pijacama se može pronaći sve sto je potrebno za pripremu trpeze povodom najradosnijeg hrisćanskog praznika , od dekorativne suske, papirne trave, korpica do farbi za jaja, gelova za bojenje, ali I vec ofarbanih jaja prirodnim tehnikama dekupaza sa raznim motivima.

Tradicija nalaže da  za uskršnje i prvomajske praznike pripremamo i bogate trpeze koje pravimo za užu i širu porodicu , pa su tako beogradske pijace  dobar izbor za sve one koji pripremaju kako mrsni tako i posni meni.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Ponedeljak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana