Jela na sajmu nameštaja u Kelnu Studio B

Objavljeno: 16.01.2020. 10:53 Izmenjeno: 16.01.2020. 10:56

Jela Jagodina inostranom tržištu predstavila novi asortiman nameštaja.

Kompanija Jela Jagodina po četvrti put učestvuje na prestižnom sajmu IMM u Kelnu, u Nemačkoj, koji se održava od 13. do 19. januara. Sajam svake godine okupi više od 1000 izlagača i preko 150.000 posetilaca. Ove godine Jela predstavlja nove kolekcije dnevnih i spavaćih soba, predsoblja i kuhinja. Izložena je i kolekcija Piano, sistem modularnih elemenata u bež i beloj boji, koji se može kombinovati na više od hiljadu načina i uklopiti u svaku kvadraturu i stil. Sve kolekcije se odlikuju visokim sjajem od čak 99,7%, zahvaljujući najnovijoj tehnologiji UV lakiranja po kojoj se kompanija Jela izdvaja kao lider, ne samo na našem, već i na tržištu regiona.

„Izlaganje na jednom od najvećih sajmova nameštaja i enterijera omogućava dalje širenje na zahtevnom evropskom i svetskom tržištu, bolje pozicioniranje kompanije, ali i naše zemlje, i naravno, povećanje mreže naših poslovnih partnera. Prva dva dana sajma protekla su odlično. Posetili su nas gotovo svi najveći lanci prodaje iz Evrope, a sa nekima od njih smo već napravili i dogovor o saradnji, a naše nove kolekcije privukle su pažnju svih posetilaca. Utisci su odlični, zaista je pravo zadovoljstvo izlagati na jednom ovakvom sajmu, i očekujemo da se do kraja nastavi ovakva atmosfera. Detaljnije informacije moći ćemo da podelimo sa vama u narednih nekoliko dana.“- izjavio je direktor prodaje kompanije Jela Jagodina Nikola Radovanović.

Kompanija Jela svoj nameštaj izlaže na površini od 300 kvadrata, na štandu B-050 u hali 8.1.

O kompaniji Jela Jagodina:

Kompanija za proizvodnju nameštaja Jela iz Jagodine je privatna porodična kompanija koja posluje već 28 godina na preko 20 tržišta, a u proizvodnji svakog proizvoda vodi se sloganom „Zavoli gde živiš“.

Jela proizvodi nameštaj za kompletno opremanje doma od predsoblja, dnevnih, dečijih i spavaćih soba, do kuhinja koje su danas jedan od najjačih brendova Jeline proizvodnje.

Modernim mašinama četvrte generacije, digitalnom i CNC tehnologijom za proizvodnju, UV lakiranjem i laminacijom frontova od medijapana, ova kompanija postiže visok nivo kvaliteta i produktivnosti kojima garantuje ispunjavanje svih zahteva na tržištu.

Proizvodi Jele nalaze se u Srbiji, gotovo u svakom gradu, u više od 160 ovlašćenih salona i na tržištima svih država bivše SFR Jugoslavije, kao i u Nemačkoj, Austriji, Grčkoj, Bugarskoj, Poljskoj, Mađarskoj i drugim evropskim zemaljama.

Više o kompaniji na: http:www.jela.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana