Ivković:Pokloniću Stefanoviću nezakonitu imovinu Tanjug

Objavljeno: 24.01.2020. 17:47 Izmenjeno: 24.01.2020. 17:54

Član Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković odbacila je večeras kao beskrupulozne laži predstavnika SzS o spornoj imovini pojedinih funkcionera i istakla da se vrednost njene imovine nije uvećala od kada je državni sekretar, što se, kako ističe, za njihovog gazdu Dragana Ðilasa ne može reći.

„Molim Borka Stefanovića da pronađe stan na Vračaru od 500.000 evra i povede sa sobom svog advokata kako bih mu ga odmah prepisala. Ako pronađe imovinu koju sam nezakonito stekla od 2016. godine, od kada sam državni sekretar, pokloniću mu sve“, navela je Popović Ivković u izjavi za javnost.

Ona je ocenila da na svojim rijaliti „konferencijama za novinare“ portparoli SZS beskrupuloznim lažima skreću pažnju javnosti sa ključnih pitanja u vezi sa Ðilasovim biznis šemama.

„Borko Stefanović, pored Marinike Tepić, samo je još jedan običan lažov šetajućeg cirkusa Dragana Ðilasa, čija je uloga isključivo i samo ta da se ne govori kako je Ðilas dok je bio na najvišim državnim funkcijama u ovoj zemlji poslovao sa državnim preduzećima i preko svojih privatnih firmi ostvario promet od 619 miliona evra“, ukazala je Popović Ivković.

Ona je istakla da za taj novac može da se kupi 5.000 kvalitetnih stanova za pet hiljada porodica.

„Umesto što Stefanović bestidno laže, trebalo je najpre da pita gazdu za kojeg radi, a očigledno ga to do sad nije pitao, odakle tajkunu Ðilasu imovina i to samo onaj deo koji je prijavio, nekretnine u vrednosti od 25 miliona evra, što je misaona imenica za svakog prosečnog građanina ove zemlje“, navodi ona.

Ona pita Stefanovića i koliko ga je Ðilas platio da spinuje priču kako bi skrenuo pažnju sa Ðilasovih miliona fabrikujući lažne afere svakodnevno i ne birajući sredstva.“Koliko god da Ðilas plaća, ne bih dala svoj obraz da budem sluga beskrupuloznog tajkuna i pri tom ispadnem najveća budala u društvu“, kaže Popović Ivković.

Ali šta očekivati, kako dodaje, od Borka Stefanovića, čoveka koji nije smeo da se vrati u Beograd posle pregovora sa Editom Tahiri u Briselu, dok su Albanci uspostavljali granicu između Srba sa KiM i Srba iz centralne Srbije.

Ona ocenjuje i da predstavnici SzS „podmuklim podmetanjem i jeftinim metodama“ pokušavaju da devalviraju rad predsednika, ministara i državnih sekretara i svih koji drugačije misle kako bi se nasilno vratili na vlast i „arčili državnu kasu i ponovo čerupali državna preduzeća“, saopšteno je iz SNS.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Petak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana